Havenwoningen.nl

Leuke activiteiten voor aan/op het water!

Wonen aan het water is ideaal voor rust en ontspanning, of wil je juist even je energie even kwijt? Dit kun je doen met leuke activiteiten. Er zijn veel leuke activiteiten die je kunt doen aan het water; alleen of met vrienden. Om wat inspiratie te geven staan er onderstaand wat tips voor leuke activiteiten aan of op het water:

  1. Zeilen: Zeilen is een sportieve bezigheid op het water waarbij gebruik wordt gemaakt van een zeilboot en de kracht van de wind in de zeilen om vooruit te komen. Stap op de boot en laat je leiden door de wind!
  2. Kanoën: een activiteit die je zowel individueel als met vrienden samen kan doen. Ga jij voor een rustige tocht op een meer of ga je in volle vaart over een stromende rivier? Verken de waterwegen met een kano die je zelf hebt of die je gehuurd hebt.
  3. Suppen: Suppen is nog een relatief nieuwe wateractiviteit maar is razend populair! Op een paddleboard kun je rustig de omgeving aanschouwen, maar je kan er ook een flinke work-out van maken. Suppen lijkt moeilijk, maar is makkelijker dan je denkt!
  4. Sloepentocht: Een sloep is het ultieme voertuig om heerlijk mee rond te varen en te genieten van de natuur. Je kan rustig zitten terwijl de wind door je haren vliegt. Misschien heb je al een sloep bij je waterwoning en anders kun je hem vaak in de buurt huren.
  5. Beachvolleybal: Wil je liever op het vaste land blijven? Trommel je vrienden op en speel een potje volleybal op het strand. Het enige wat je nodig hebt is een net, een bal en fanatieke vrienden 😉
  6. Picknicken: pak wat lekkere broodjes in, snij wat fruit, maak wat verse sap en pak je mooiste mand. Picknicken is een makkelijke en ontspannen activiteit waarbij je helemaal tot rust komt. Geniet met de zon op je gezicht van de rustige omgeving en lekkere hapjes.
  7. Vissen: Ga vissen in het meer en probeer verschillende soorten vis te vangen.

Ready To Start New Project With Intrace?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.